Schulke disinfectants

Stāsts par Schülke sākās Hamburgā pirms vairāk nekā 130 gadiem. 1889. gada aprīlī tirgotāji Rudolf Schülke un Julius Mayr satikās pilsētas centrā Hamburgā, lai parakstītu līgumu par uzņēmuma Schülke & Mayr dibināšanu.

Turpmākajos gadu desmitos Schülke attīstīja un ražoja daudzus pazīstamus zīmolus un produktus. Kopš kompānijas dibināšanas, Schülke no maza uzņēmuma ir attīstījies par starptautiski atzītu ražotāju un tagad ir viens no starptautiskajiem tirgus līderiem higiēnas, infekciju profilakses un aizsardzības jomā.

Mūsdienās visi uzņēmuma procesi notiek galvenajā mītnē Norderstedā pie Hamburgas: no pētniecības un produktu izstrādes līdz pārvaldībai, ražošanai, no mārketinga līdz pārdošanai un loģistikai.

Interlux image and text block

Fakti un skaitļi

Galvenā mītne atrodas Norderstedā, Vācijā

Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1300 cilvēku visā Pasaulē

Schülke pārdod savu produkciju vairāk nekā 100 valstīs

Pārstāv 20 filiāles un tirdzniecības partneru tīklus

Uzņēmumam darbojas trīs ražotnēs – Vācijā (Schülke), Francijā (Bioxal) un Brazīlijā (Vic Pharma).

Schülke nodarbojas ar vairāk nekā 300 produktu izstrādi, ražošanu un pārdošanu visā pasaulē, ieskaitot dezinfekcijas līdzekļus, antiseptiskos līdzekļus, medicīniskos un kosmētiskos ādas kopšanas līdzekļus, konservantus un dezodorantu sastāvdaļas.

Uzņēmums Schülke saviem klientiem piedāvā augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus četrās galvenajās jomās: veselības aprūpe, industriālā higiēna, personīga higiēna un OTC produkcija.

Tādas preču zīmes kā Octenisept®, Desderman®, Gigasept® un Mikrozid® ir pierādījums, ka kompānijas ražošana ir balstīta uz konsekventu kvalitātes uzlabošanas politiku.

Schülke piedāvā pilnu produktu klāstu slimnīcām, ārsta un zobārstniecības praksēm, skaistumkopšanas un tetovēšanas saloniem, no A -Z - personāla, pacientu un aprīkojuma aizsardzībai pret infekcijām un piesārņojumu.

iekš Produkti


DNS attīrīšana ar Myra un CleanNGS
Revolucionējiet savu DNS attīrīšanu, izmantojot Myra pipetēšanas robotu & CleanNGS magnētiskās lodītes