Riester - diagnostikas ierīču ražotājs

Riester ir 1948. gadā Vācijā dibināts ģimenes uzņēmums, kas šodien ir kļuvis par daļu no starptautiska uzņēmuma un ir viens no vadošajiem diagnostikas ierīču ražošanas uzņēmumiem primārajā un stacionārajā aprūpē visā pasaulē, kas savus produktus izplata vairāk nekā 150 valstīs. Riester pamatvērtības ir: sasniegumi, inovācijas, pilnvaras un klientu apmierinātība.

Odoo • Teksts un attēls
Riester saprot klientu vajadzības un izaicinājumus savā ikdienas medicīniskajā praksē, un to mērķis ir visā pasaulē palīdzēt veselības aprūpes sniedzējiem uzlabot pacientu dzīvi.

Riester specializācijas jomas:
Odoo • Attēls un teksts
- Kardioloģija - 60 gadus ilga pieredze stetoskopu un asinsspiediena uzraudzības ierīču izstrādē un ražošanā, kas apvienota ar inovācijas jaudu un visnotaļ veiksmīgā uzņēmuma augsto kvalitātes standartu, ļāvis Riesteri noteikt jaunus standartus.
- Oftalmoloģija - Riester oftalmoskopiem izmanto visprogresīvākās LED tehnoloģijas, lai izveidotu videi draudzīgu un izmaksu ietaupījumu enerģijas avotu, kas ļauj efektīvi diagnosticēt. Jaunās augstas izšķirtspējas LED gaismas, 4000 K un CRI> 90, nodrošina neierobežotu krāsu neitrālu un spilgtu apgaismojumu, papildus uzlabotai krāsu diferenciācijai, kas ļauj efektīvāk diagnosticēt salīdzinājumu ar halogēna vai ksenona spuldzēm.
Odoo • Teksts un attēls
Odoo • Attēls un teksts
- Otolaringoloģija - Riester E.N.T. instrumenti tiek izstrādāti, cieši sadarbojoties uzņēmuma inženieriem un lietotājiem primārajā un stacionārajā aprūpē. Li-ion / LED tehnoloģija un jauni augstas veiktspējas instrumenti ievērojami samazina izmaksas, vienlaikus uzlabojot efektivitāti un uzticamību.

- Riester veterinārmedicīnas instrumenti garantē izcilu kvalitāti un vislabāko lietošanas ērtumu apstrādē - funkcionalitāte un kvalitāte ir Riester galvenā prioritāte, veterinārajām praksēm un klīnikām.

Mēs Interlux esam Riester autorizētais pārstāvis Baltijā un piedāvājam augstas kvalitātes stetoskopus, otoskopus, oftalmoskopus, asinsspiediena mērītājus un citas ierīces.

Sīkāku vai papildus informāciju varat saņemt rakstot vai zvanot produktu speciālistam:

.

.

Inese Ķere



Mob.: 22559995
E-pasts: 
inese.kere@interlux.lv


Seko mums:facebook

iekš Produkti
Schulke disinfectants